Diensten

Advies en begeleiding

Ondernemingen en andere organisaties die weten dat zij moeten samenwerken met anderen om resultaat te boeken, maar zoeken naar de beste manier om daar vorm te geven. Voor hen is WhereWeMeet opgezet. Met een stapsgewijze aanpak, gebaseerd op de meest actuele inzichten op dit terrein helpen wij organisaties op weg (zie pitch). We werken samen met heel uiteenlopende opdrachtgevers. Want het vraagstuk van samenwerken speelt overal, bij overheid en bedrijfsleven, bij zorg en onderwijs, bij logistiek en dienstverlening.

Onderzoek

WhereWeMeet heeft haar wortels in de wetenschap. We realiseren ons dat we nog lang niet voldoende weten over het effectief inrichten van samenwerking tussen organisaties. Dus ons werk is ook een zoektocht naar meer kennis, meer ervaring. Daarom verrichten we onderzoek, veelal samen met gerenommeerde universiteiten en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland.

Trainingen & workshops

Voor mensen die zelf aan de slag willen met samenwerken en netwerkvorming verzorgen we workshops en trainingen. We laten je kennis maken met de vele varianten (allianties, netwerken, hubs, platforms, bewegingen etc.). En we leren je de do’s en don’ ts. Hoe bouw je aan effectieve samenwerking tussen jouw organisatie en die van anderen?

Kennisdeling

WhereWeMeet ziet zichzelf als een lerend netwerk. We doen ervaringen op in projecten. We verrichten onderzoek en we geven onderwijs, workshops en trainingen. We reizen door de wereld en ontmoeten andere onderzoekers en adviseurs. Want samenwerken tussen organisaties is een wereldwijd fenomeen. Al die kennis delen we met ons netwerk.

Contact

Peter Knoers

Mark van Vuuren

Jos
Morren

WhereWeMeet

Vrouwenlaan 137
8107HW Zwolle

Schrijf je in voor blog updates